صفحه اصلی > اخبار 


  چاپ        ارسال به دوست

برگزاری کمیته فنی آرد و نان در سالن فرمانداری شهرستان میناب

دکتر محمد رضا حسینی زینلی مدیر شبکه بهداشت و درمان میناب:

برگزاری کمیته های فنی آرد و نان  نقش بسزایی در ارتقا کیفیت قوت غالب جامعه خواهد داشت.

مدیرشبکه بهداشت و درمان شهرستان میناب در راستای ضرورت ورود متولیان سلامت در کمیته فنی آردونان که درحضور آقای ریاضی معاون فرماندار ویژه شهرستان ميناب و کلیه بخشداران و روسای دستگاههای اجرایی مربوط، در سالن فرمانداری گفت:نان به عنوان اصلی ترین منبع تغذیه مردم نقش ویژه ای در الگوی غذایی جامعه  ایرانی ایفا میکند و علی رغم تغییرات اساسی و ایجاد تنوع در موارد خوردنی کماکان انتخاب اول در سبد غذایی خانوارهای ایرانی است که با مصرف آن بسیاری از مواد مغذی نظیر قند ، پروتئین، آهن، کلسیم و انواع ویتامینها تامین می شود. دکتر حسینی افزود: نان روزانه بخش اعظمی از انرژی، املاح معدنی و ویتامین های مورد نیاز انسان را تامین میکند در دهه های اخیر مصرف جوش شیرین( بی کربنات سدیم)که  باعث ور آمدن خمیر نان و نمک اضافی که باعث جبران نواقص خمیر می شود، در کشور ما رواج پیدا کرده است، بقایای جوش شیرین موجود در نان موجب ناراحتی های گوارشی و مانع جذب کلسیم، آهن، و سایر عناصر در دستگاه گوارشی می‌شود و درصد نمک اضافی، صدمات جبران ناپذیری را بخصوص برای بیماران کلیوی و مبتلا به فشار خون بالا را در پی دارد.

 

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان میناب هدف از حضور متولیان سلامت در شورای آردونان را بررسی وضعیت استفاده از جوش شیرین و نمک در نانوایی های شهرستان میناب و پیشنهاد راهکارهای مناسب برای کاهش استفاده از جوش شیرین و نمک در نان عنوان نمود و با استناد به آمار سلامت محیط کار گفت :شهرستان میناب جز شهرستانهای برتر استان در عدم استفاده از جوش شیرین و کنترل نمک مصرفی است.


١٠:٢٨ - شنبه ٤ شهريور ١٣٩٦    /    شماره : ٨٩١١    /    تعداد نمایش : ٩٥



خروج